Om os

Kok & Chef

Michael Geertsen

Michael Geertsen er uddannet kok, og har mange års erfaring i at tilberede maden, så du og dine gæster tænker tilbage på dit selskab med et smil om munden. 

Hvor

Idrætsvej 3

5492 Vissenbjerg

Kontakt os

Siden November 2014

Om Restauranten

Siden November 2014 har Café Puls lavet og leveret mad til Vissenbjerg Kommunes borgere bl.a. til kulturarrangementer og andre sportsbegivenheder i Vissenbjerg Idræts- & Kulturcenter.

Hos Café Puls er der altid gang i den, og vi knokler hver dag for at give dig og din gæst en dejligt oplevelse.

Vi tilbyder altid en lækker dagens ret. Vi offentliggørre altid dagens ret på facebook for hele ugen. Følg med herunder eller klik dig direkte til vores facebook side for mere info.


  • Multi-køkken
  • Børnefødselsdag
  • Firmaarrangementer
  • Take-away
  • Catering
  • Børnevenlig

Facebook

Café Puls v/Michael Geertsen
Café Puls v/Michael Geertsen

Dagens ret i Uge 38

Mandag: Dansk bøf med blødeløg, sovs og kartofler.

Tirsdag: Stegt flæsk med persillesovs og kartofler.

Onsdag: Glaseret skinke med bagte rodfrugter og bagekartoffel.

Torsdag: Flæskesteg med rødkål, sovs...

Café Puls v/Michael Geertsen
Café Puls v/Michael Geertsen

Dagens ret i Uge 37

Mandag: Svensk pølseret med rugbrød og rødbeder.

Tirsdag: Hamburgerryg med bearnaise, grønsager og kartofler.

Onsdag: Grydestegt kylling med sovs, kartofler og agurkesalat.

Torsdag: Wok-ret med svinekød, grønsager og...

Café Puls v/Michael Geertsen
Café Puls v/Michael Geertsen

Dagens ret i Uge 36

Mandag: Frikadeller med brun sovs, rødkål og kartofler.

Tirsdag: Paneret flæsk med persillesovs og kartofler.

Onsdag: Bøf Lindstrøm med skysauce, mos og surt.

Torsdag: Biksemad med spejlæg, ketchup...

Café Puls v/Michael Geertsen
Café Puls v/Michael Geertsen

Dagens ret i Uge 36

Mandag: Frikadeller med brun sovs, rødkål og kartofler.

Tirsdag: Paneret flæsk med persillesovs og kartofler.

Onsdag: Bøf Lindstrøm med skysauce, mos og surt.

Torsdag: Biksemad med spejlæg, rugbrød...

Café Puls v/Michael Geertsen
Café Puls v/Michael Geertsen

Dagens ret Uge 35

Mandag: Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler.

Tirsdag: Stegt flæsk med persillesovs og kartofler.

Onsdag: Glaseret skinke med bagekartoffel og salat.

Torsdag: Kylling i karry og ris.

Følg os på facebook
  • Mandag - Torsdag
    8-22
  • Fredag
    8-14
  • Åben ved arrangementer fredag, lørdag og søndag. Ring til Café Puls v/Michael Geertsen 22191870 eller mail til cafepuls@outlook.dk